DEZE SITE IS NIET MEER IN GEBRUIK! GA NAAR http://FellUponThisPlanet.blogspot.com

donderdag 3 februari 2011

Mijn favoriete films

Dit is mijn echte eerste bericht! Ik kan geen beauty-artikel plaatsen, maar die komt er binnenkort ook aan!
Vandaag ga ik mijn favoriete films met jullie delen. Het zijn all-time favorites, maar ook films die ik op het moment heel leuk vind en volgende maand waarschijnlijk niet meer.



50 First Dates


Ik weet niet waarom, maar ik vind dit echt een geweldige film! Altijd als hij op tv komt MOET ik hem zien. Hij is zo hilarisch en echt mijn humor, gewoon lekker flauw. Het is wel al een wat oudere film, maar dat maakt niet uit. Ik heb deze film denk ik inmiddels al wel vijf keer gezien en nog steeds lig ik dubbel.


Jaws

Ik heb echt een obsessie voor slechte (dieren) horror films uit de jaren '70. Gewoon omdat het zo lekker nep is dat je alleen maar kan lachen. Ik heb inmiddels van Jaws deel 1, 2 en 3 gezien, maar ik heb gehoord dat er ook een deel 4 is, dus die moet en zal ik ook kijken! Er zijn nog veel meer van dit soort films (voor de liefhebbers: Squirm, Piranha, Birds) en die heb ik ook allemaal gezien, maar Jaws blijft mijn favoriet in dit genre!


The Devil Wears Prada

Als ik een top zou maken van mijn favoriete films zou maken, zou deze niet op nummer één komen, maar zeker in de top 5. Vooral de manier waarop Meryl Streep acteert, I love it! Mery Streep bewijst hier weer dat ze werkelijk álles kan! En het verhaal sowieso is gewoon geweldig! Het boek wil ik ook nog graag lezen.


Wall-E

Als je deze film nog nooit gezien heb: ga in een hoekje zitten en jezelf heel erg schamen! Iedereen moet deze film gezien hebben. Ik vind zelf dat dit één van de betere Pixar films is. Meestal heb ik bij animatie films dat ik ze na één keer wel gezien heb, als ik ze dan de tweede keer kijk vind ik ze lang zo leuk niet. Maar Wall-E daarentegen... Hij is zo lief en schattig. En ja, aan het eind moest ik zelfs een traantje wegpinken...


Dit waren denk ik wel zo'n beetje mijn favoriete films. Ik zie dat het allemaal redelijk oude films zijn... Ik ben ik meer iemand die lang bij een film blijft hangen en deze dan twintig keer gaat zien. Waarschijnlijk ben ik er wel wat vergeten, maar deze films komen in me op, dus die zullen wel tot mijn meest favoriete films behoren. Het zijn ook vooral komische films, die vind ik persoonlijk leuker, maar ik kan ook heel goed bij films wegjanken hoor :P

Vinden jullie dit soort non-beauty artikelen ook leuk om te lezen? Let me know! En laat me ook weten wat jou favoriete films zijn!

4 opmerkingen:

  1. Hey,
    leuk hoor.
    Zelf vind ik The Devil Wears Prada
    het leukst, maar dat is vooral omdat ik fan ben van Anne Hathaway en Meryl Streep.
    Leuk hoor zo'n bericht, weer is wat anders dan betauty en fashion ;) (ik heb zelf twee blog's de één fashion en de ander van alles wat).
    Ga zo door.
    Xoxo, leoniae

    BeantwoordenVerwijderen
  2. The Devil Wears Prada is geweldig! Meryll Streep is gewoon geweldig, in élke film. En Wall-E is trouwens superschattig, met Eve :P

    Liefs, Merel

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Fifty first dates and devil wears prada vind ik ook geweldig :D x

    BeantwoordenVerwijderen
  4. 50 first dates en Devil Wears Prada! zijn ongeloofleijk leuke films! Ik ben verslaafd aan 5o first dates..en devil Wears Prada ook! Geweldige films1
    Geweldig artikel!

    BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...