DEZE SITE IS NIET MEER IN GEBRUIK! GA NAAR http://FellUponThisPlanet.blogspot.com

Over mijHallo daar! Ik ben Judith. Ik ben geboren op 12 januari 1995 en ben nu dus 16 jaar. Ik ben geboren in Leeuwarden en daar woon ik nu nog steeds. Ik ben opgegroeid met m'n ouders, twee zusjes en een broer. En sinds kort hebben we er ook een lieve kater bij; Simba (die af en toe ook wel stout kan zijn hoor!).

School
Ik zit nog op school. Ik ga niet zeggen welke school, maar ik zit in 5VWO. Het is zwaar, maar ik red het wel ;) Wat ik later wil doen veranderd om de week, maar op het moment zit ik eraan te denken om lerares op een dovenschool te worden. Doven hebben mij mijn hele leven al aangesproken. Mijn plannen zijn alweer veranderd! Ik wil nu heel graag journalistiek gaan studeren om vervolgens bij de televisie te werken!

Hobby's
Ik ben een bezig bijtje! Ik heb een heleboel hobby's. Ik speel piano, speel toneel, zit op zangles en doe aan circus. Bij circus moet je niet teveel voorstellen hoor, ik zit niet in een groot reizend circus. We trainen elke week de vaardigheden (jongleren, eenwieleren, enz.) en soms 's weekends treden we op.


Ook hou ik natuurlijk van beauty en make-up. Daarnaast vind ik dansen heel erg leuk en als ik er tijd voor heb doe ik ook nog een beetje aan fotografie. Ook luister ik veel muziek. Veel té veel. Er gaat geen dag voorbij of ik luister wel iets.

Zo! Dat was ik!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...