DEZE SITE IS NIET MEER IN GEBRUIK! GA NAAR http://FellUponThisPlanet.blogspot.com

vrijdag 18 maart 2011

I want long hair! #2

Hier weer een artikel over mijn nog niet zo lange haar! Het is ongeveer een maand geleden dat ik het eerste artikel hierover plaatste. Ik zal eerst even de vorige foto's plaatsen, zodat je goed kan zien hoe het eerst was.


December 2010


Februari 2011

En dan nu de foto van deze maand.

Het lijkt alsof m'n haar aan de ene kant langer is dan de andere, maar dat is niet zo. Ligt gewoon een hoe ik de foto heb genomen.
Zoals je ziet is het niet echt gegroeid, maar ten eerste is de vorige foto ook nog maar van een maand geleden (zo snel groeit m'n haar nou ook weer niet) en ten tweede kom ik net terug van de kapper. Dat was trouwens wel echt nodig! Want ik had wel wat dooie punten! Maar nu is het weer gezond en kan het weer goed groeien!

7 opmerkingen:

 1. Succes met het laten groeien van je haar, hihi! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw jij hebt echt prachtige ogen! En ja dat probleem heb ik dus ook mijn haar groeit gewoon niet.. En ik wil het zo graag en ik knip om de twee maanden mn dode puntjes enzo maar het lukt gewoon niet :(
  Maar je hebt wel echt een super leuke blog!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. haha wat leuk dat je dat zo doet.. elke maand een foto :D en dan zie je na 12 maanden echt wel een groot verschil :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Knap meisje!
  Mijn haar groeit dus echt niet, en ik wil het ook echt lang hebben :(

  BeantwoordenVerwijderen
 5. mijn haar groeit jammer genoeg ook niet snel :(

  BeantwoordenVerwijderen
 6. @sanaz Ja, precies! Als je twee foto's vergelijkt die na elkaar zijn gemaakt, zie je haast geen verschil, maar als je de eerste en de laatste vergelijkt, zie je wel heel veel verschil!

  @Iedereen die zegt dat z'n haar niet snel groeit: bij de kruidvat heb je pilletjes die je haar sneller laten groeien, ik heb er geen ervaring mee, maar ik heb goeie dingen gehoord!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. grappig ik wil mijn haar ook laten groeien. Leuk dat je het zo bijhoudt.... Ik ga je volgen vanaf nu ;-) misschien vind je het leuk mij ook te volgen ;-) Liefs.

  BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...