DEZE SITE IS NIET MEER IN GEBRUIK! GA NAAR http://FellUponThisPlanet.blogspot.com

dinsdag 15 februari 2011

I want long hair! #1

Zoals jullie misschien wel eens op foto's zien, heb ik kort haar. Of nouja, kort. Ik vind het redelijk kort, maar je mag het ook middellang noemen. Alleen ik wil geen kort haar! Ik wil lang haar!
De reden dat ik mijn haar ongeveer 2/3 maanden geleden heb afgeknipt is omdat ik juist lang haar wou. Ik had altijd laagjes haar tot net over m'n schouders, maar die laagjes mochten er wat mij betreft wel uit. Ik wou haar op één lengte. Toen heb ik dus mijn haar op één lengte laten knippen. Eerst vond ik het wel leuk en wou ik het misschien zelfs wel kort houden! Maar nu heb ik het helemaal gehad!

Deze foto is gemaakt met sinterklaas, dus vlak nadat ik m'n haar had geknipt (nouja, twee weken erna ofzo)
Ik moet eerlijk zeggen, het staat me niet verkeerd. Maar dat is ook het probleem niet. Ik wil gewoon lang haar waar ik staarten, knotten, vlechten, enz mee kan maken en dat kan ik nu niet.

Nu is mijn haar zo:
Dit is dus twee maanden na de foto die je net zag. Mijn haar groeit best wel snel zoals je ziet, dus ik denk dat het niet lang zal duren voordat ik mijn gewenste lengte heb. En wat is mijn gewenste lengte? Nou, precies weet ik niet, maar ik wil zeker wel dat m'n haar tot m'n borst komt!

Ik zal ééns per maand een artikel plaatsen met daarin mijn haar groei vorderingen, zo kunnen jullie zien hoe snel mijn haar groeit.

Hebben jullie kort haar? Of lang haar? En ben je er tevreden mee? Of wil je juist een hele andere lengte hebben?

2 opmerkingen:

  1. ik heb altijd lang haar gehad.. nooit korter dan 10 cm over m'n schouders ^^ meer de lang-lang haar kant op dan gewoon lang haar XD

    BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...