DEZE SITE IS NIET MEER IN GEBRUIK! GA NAAR http://FellUponThisPlanet.blogspot.com

vrijdag 1 april 2011

The Body Shop haul

Gister was er de actie bij de Body Shop waar ik woensdag al over vertelde. In dit artiekel laat ik even zien welke douchegel ik gehaald heb. In totaal heb ik dit gekregen:


Een goodiebag met testers en twee Earth Lovers douchegels. Nu denk je misschien: Wat een afetterij! Ik heb er maar één gekregen! Maar mijn moeder was zo lief om er nog eentje voor me te halen! Ik heb nu dus twee eart lovers douchegels! De een is in de geur Watermelon & Eucalyptus en de ander in Cucumber & Mint.Ik heb ze nog niet geprobeerd, maar ze ruiken in ieder geval heerlijk! Watermelon & Eucalyptus ruikt lekker zoet en Cucumber & Mint heel fris. Ik ben er echt superblij mee, want het zijn echt precies de geuren die ik wou!


Ook kreeg ik nog een super leuke goodiebag met testertjes erin! Er zit een love etc showergel in, een moringa bodybutter, een mango bodyscrub, een smoothing serum en een kaartje waarin staat hoe je een mooie make-up look kan maken die ik zeker ga uitproberen!

Ik ben er echt superblij mee en dit alles heeft me gewoon niks gekost! Nada noppes niks!

Wat is het laatste dat jij gratis gekregen hebt?

7 opmerkingen:

 1. Wat fijn dat je dat allemaal hebt voor helemaal niets! Zoiets kan echt je dag maken :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wo leuk zeg!
  Hé ik volg jou volg jij mij ook?

  XXX
  Ipekgül

  www.missmake-up.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb de lemon & thyme genomen en die ruikt zo goed!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. leuke spulletjes :D, echt leuk dat je vn je moeder nog een douchegel kreeg :). Ik woon helaas niet in de buurt van een TBS.

  BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...