DEZE SITE IS NIET MEER IN GEBRUIK! GA NAAR http://FellUponThisPlanet.blogspot.com

dinsdag 5 april 2011

Maak kennis met: Cool Genius!

Zoals jullie misschien wel weten ben ik een enorme muziek liefhebber. Ik vind het geweldig om nieuwe bandjes en artiesten te ontdekken. Het leek me leuk om die 'ontdekkingen' te delen met jullie. Zo maken jullie ook kennis met deze onbekende bandjes/artiesten. Ik wil hier een vast onderdeel van maken op m'n site, maar ik weet niet echt een leuke naam. Weten jullie iets? Nouja, eerst ga ik het maar even met jullie hebben over Cool Genius!

Als jullie mij kennen via youtube, hebben jullie vast ook wel mijn verjaardagshaul gezien. In dit filmpje liet ik zien dat ik de cd When The Day Is Done van Cool Genius had gekregen. Ja, ik ben zo iemand die nog cd's koopt! Dit is de tweede cd van Cool Genius. Hun eerste cd heeft Maybe You Should Do That Too.

Maar hoe klinkt hun muziek nou? Ik zal even een paar liedjes plaatsen. Jammer genoeg kon ik lang niet al mijn favoriete liedjes van hun vinden op youtube...


Beach
Dit is het eerste liedje dat ik van hun hoorde. Miss Montreal tweette iets als: Check deze band uit! Ik klikte op het filmpje en voilá! Ik was verslaafd aan Cool Genius.


Monkey Boy
Ook een geweldig nummer! Zoals je misschien hoort is Cool Genius het standaard type bandje. Dat vind ik juist zo leuk aan ze! Ze maken hele andere muziek dan top 40 muziek. Het is alles behalve standaard.


My Friend
En jammer maar helaas, dit is het laatste nummer dat ik kon vinden op youtube! Verder zijn het alleen maar filmpjes van concerten van hun!

Ik vind het zo jammer dat er niet meer liedjes van Cool Genius op youtube staan, want deze drie liedjes zijn ook alleen maar van hun eerste cd...

Als je Spotify hebt, kun je hier klikken en dan ga je direct naar de pagina van Cool Genius waar je alle liedjes kunt luisteren. Als je geen spotify hebt, moet je óf hun cd kopen óf als een piraat liedjes gaan downloaden (maar dat doen we natuurlijk niet, want dat is illegaal!)

Voor meer info kun je kijken op http://www.coolgenius.nl/

En? Wat vinden jullie van Cool Genius? Net zo verslaafd als ik? En weten jullie een leuke naam voor dit soort artikels?

1 opmerking:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...