DEZE SITE IS NIET MEER IN GEBRUIK! GA NAAR http://FellUponThisPlanet.blogspot.com

dinsdag 17 mei 2011

Review Gosh Precious Powder Pearls

De zomer is in aantocht. Het is warm weer en de zon schijnt fel. Het enigste wat nog niet echt meewerkt, is je gezicht. Die is nog lekker wit van de winter. Maar gelukkig hebben ze daar in beautyland wat op gevonden: bronzer!

Ik heb eigenlijk nooit bronzer gebruikt. Ik word van mezelf best snel bruin, dus ik vond het niet nodig. Toch leek het me wel leuk om het eens te proberen. Ik kocht de Gosh Precious Powder Pearls bij de kruidvat voor €9,49. Dit klinkt misschien een beetje duur voor een product dat je 'eens even gaat proberen', maar ik dacht stiekem dat hij 50% korting was, omdat Gosh zijn producten vernieuwd. Dit bleek alleen aan de kassa niet zo te zijn...


De Precious Powder Pearls (vanaf nu zal ik ze gewoon pearls noemen, is wel zo handig) zitten in een mooi, strak doosje. Eigenlijk zoals we van Gosh gewend zijn. De verpakking is helemaal mat, op de Gosh letters na.  Ik heb de Pearls in de kleur Glow. Ze hebben hem ook nog in een andere kleur, Magic. Die kun je nu bij Gosh halen voor 50% korting.


En zo zien de parels eruit. Er zitten grote parels tussen en kleine. Je hebt ook bronzers in poeder vorm, maar ik vind dit er toch wat chicer uitzien. Maar hoe gebruik je die dingen nou? Zoals ik al zei, is dit de eerste keer dat ik bronzer gebruik. Dus ik wist het ook niet zo goed. Er schijnen twee methodes te zijn. Je pakt een balletje, maakt hem kapot en brengt het poeder aan op je gezicht. Of je gaat gewoon met je kwast in het bakje met parels. Ik gebruik de laatste methode, want als je de eerste gebruikt, zijn je parels zo op!


En hier de swatch. De kleur komt niet zo goed overeen op de foto, want in het echt is hij nog wat donkerder. Hierdoor zou ik hem ook niet gebruiken als je een wat lichtere huid hebt. Ik heb van mezelf niet een hele lichte huid, maar ik ben ook niet echt bruin, maar nu is hij eigenlijk voor mij zelfs wat te donker. Als ik hem heel voorzichtig aanbreng, gaat het wel. Ik denk dat als ik echt lekker gebruind ben in de zomer, deze bronzer prachtig staat. De bronzer is niet mat, er zit een soort shimmer glans overheen. Echt supermooi!

Ik heb geprobeerd een foto te maken van de bronzer op mijn gezicht, maar die mislukte een beetje. Het is echt supermoeilijk om bronzer en/of blush op de foto te krijgen!
Al met al ben ik superblij met deze bronzer! Het heeft me wat gekost, maar ik heb er ook wat voor gekregen. Als je nog een bronzer zoekt, koop deze! Behalve als je een hele lichte huid hebt, dan kun je beter op zoek gaan naar een wat lichtere bronzer.

1 opmerking:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...