DEZE SITE IS NIET MEER IN GEBRUIK! GA NAAR http://FellUponThisPlanet.blogspot.com

vrijdag 13 mei 2011

Vrijdag de dertiende!

Het artikel komt een beetje laat online omdat er problemen waren met blogger. Maar ik wou het artikel wel graag plaatsen. Dus hier komt-ie!

Je wordt heel lekker wakker en denkt: wat heb ik toch fijn geslapen! Dan kijk je op de klok en zie je dat je nog maar 15 minuten hebt, je hebt je verslapen! Je rent snel naar beneden om te gaan ontbijten, je moeder heeft een lekker eitje voor je gemaakt, maar als je er zout op wil doen, gooi je het potje zout om. Snel prop je je boterham naar binnen en ren je weer naar boven om je aan te kleden en je make-up te doen.

Als je je make-up aan het doen bent, laat je je spiegel per ongeluk vallen en hij blijkt kapot te zijn. Doordat je erg schrok, zit je lippenstift op je neus, je veegt het er snel af, maar er blijft ongemerkt nog een stipje zitten. Je loopt weer naar beneden om op de fiets te springen naar school, maar als je uit het raam kijkt, blijkt het te regenen. Je pakt snel een paraplu en opent hem binnenshuis omdat je niet nat wil worden.

Als je dan eenmaal op je fiets zit en je bent halverwege, kruist een zwarte kat je pad. Als je dan eindelijk op school bent, lacht iedereen je keihard uit. Je rent snel naar de wc, maar voor de ingang is iemand op een ladder bezig een lampje te vervangen. Je loopt onder de ladder door en op de wc zie je dat er een roze lippenstift stip op je neus zit. Je veegt het er snel af en gaat naar de les. Daar blijkt dat je een onvoldoende hebt gehaald op een toets die je juist zo goed geleerd had. Je slaakt een diepe zucht en als je op je mobiel kijkt, wordt het je allemaal duidelijk. Het is vrijdag de dertiende.


Ben jij bijgelovig? En pas je extra goed op als het vrijdag de 13e is?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...