DEZE SITE IS NIET MEER IN GEBRUIK! GA NAAR http://FellUponThisPlanet.blogspot.com

dinsdag 1 maart 2011

Oscar dresses en make-up

Vorig jaar heb ik de oscars niet echt gevolgd, maar dit jaar was ik wél van de partij! Het liefst wou ik maandagnacht gewoon opblijven tot 2 uur. Alleen jammergenoeg had ik de dag erna gewoon weer school...
Wel heb ik vandaag de rode loper foto's eens doorgebladerd en gekeken welke prachtige jurken en make-up de sterren op hadden. Hier is mijn top 3 van best geklede en best gemake-upte (is dat een woord?) sterren tijdens de oscars. Oja, ik weet het. Ik tel niet af van drie naar één, maar ik was zo druk aan het schrijven dat ik het per ongeluk andersom heb gedaan...

1. Natalie Portman
Natalie Portman had haar prijs voor beste vrouwelijke hoofdrol in Black Swan zeker verdiend! Ik heb de film gezien en wauw, wat is zij goed. Verder vond ik de film verschrikkelijk ziek en eng en hoef ik hem nooit meer te zien :P Natalie haar jurk staat haar heel goed en haar schoenen en oorbellen matchen perfect. Haar make-up is mooi nude. De nude look zien we veel terug bij de oscars!

2. Reese Witherspoon
Ik kon niet zo goed een foto vinden waarop goed ingezoomd werd op Reese haar gezicht, maar ik denk ook dat daar weinig aan te zien valt ;) Weer zie je de nude look voorbij komen. Het staat haar prachtig. Haar jurk vind ik echt geweldig. Heel simpel, maar het heeft toch weer wat! Haar oorbellen zijn groenig, wat de boel dan weer een beetje opvrolijkt.

3. Michelle Williams

Michelle Williams speelt in Blue Valentine en voor zover ik kon vinden is deze film nog niet in de bioscoop in Nederland. Michelle was genomineerd voor beste actrice in deze film. Als de film net zo goed is als ze eruit ziet, dan ga ik hem zeker kijken! Haar jurk is best wel simpel (qua vorm dan), maar de stof maakt het toch interessant. Haar make-up is minder nude dan de make-up van de vorige dames, maar zeker niet minder mooi! Haar lippen hebben echt een prachtige kleur! Ik wil weten welke lipstick dit is!

Dit was mijn top drie van best geklede en best opgemaakte ladies bij de oscar-uitreiking.

Wat waren jullie favoriete oscardresses?

1 opmerking:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...