DEZE SITE IS NIET MEER IN GEBRUIK! GA NAAR http://FellUponThisPlanet.blogspot.com

donderdag 28 april 2011

Review H&M Spring Nails

In mijn Groningen shoplog kon je zien dat ik een setje van vier nagellakjes had gekocht bij de H&M. Ik ga deze nagellakjes vandaag voor jullie reviewen.


De nagellakjes komen in een setje van vier. Het setje kostte maar €3,95. De lakjes waren dus ongeveer één euro per stuk, wat natuurlijk super goedkoop is!
De verpakking is simpel, maar ik vind het lettertype super sierlijk! Ziet er mooi uit. De kleurtjes passen ook heel mooi bij elkaar. Ik zelf nooit deze kleurtjes bij elkaar zetten, maar ze staan echt leuk bij elkaar!


De flesjes zijn niet groot. Er zit 3,2 ml in, dit is vrij weinig voor een nagellak, maar het is ook een setje met mini's. Er zijn dus vier kleuren. De namen zijn niet zo spectaculair. Ze heten (van links naar rechts):  Blue, Brown, Beige en White.


Hier zie je de kleuren op m'n nagels. De kleuren komen goed overeen met de kleuren in de potjes! Eigenlijk zijn het gewoon precies dezelfde kleuren. De lakjes lakken heel fijn. De substantie is niet stroperig, maar zeker ook niet te waterig. Ook zijn de lakjes na twee laagjes dekkend en de bruine is zelfs na één laagje al goed dekkend!

Sorry dat m'n pink zo lelijk gelakt is :P

Ik ben vooral heel tevreden over de witte kleur! Ik zocht al een tijdje naar een echt goed dekkende wit, die ook snel droogde. Ik heb hem gevonden! Ook de beige kleur is heel mooi, ik had nog niet echt een nude kleurtje. Ik vind zelf de combinatie bruin/donkerblauw heel mooi en ik had ook nog geen lakjes in deze kleuren! Ik ben dus echt superblij met de lakjes en ik denk dat ik deze ook vaak zal opdoen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...